Kamiondžije prave adblue od ureje a ti bi da sa njim prihranjuješ ?Ko je stručan da nam objasni adblue za folijarnu prihranu?
Jel probao neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kamiondžije prave adblue od ureje a ti bi da sa njim prihranjuješ ?Ko je stručan da nam objasni adblue za folijarnu prihranu?
Jel probao neko?
Јел радиш једну или две заштите у синцокретуKoja je cena Uga ?
On je cist Piraklostrobin tj Retengo. Hocu njega da ubacim suncokretu pred butonizaciju,a nema mu cena onlajn.
A da ti nije viroza?Prihranio u četvrtak pšenicu sa kanom, i vidim da je dosta "obolela" u pitanju je kilavi Sofru. Znam da je osetljiv i rekao sam pre neku godinu da je neću više sejati i opet se zeznem. Sad treba dejstvovati a juče kiša padala i verovatno da se ne može u njivu, a trebalo bi pod hitno. Spremio Biatlon, Grom, Dash i Amistar extra. Još se lomim za danas po podne da skoknem do sela i odradim dve prskalice, mada se neki oblaci već spremaju. Nervoza velika u želucu. Zove me komšinica da vidim kako je ofarbala jaja, a meni nije ni do čega, samo mo Sofru pred očima.
Samo 1 zadnji momenat ulaska.Јел радиш једну или две заштите у синцокрету