Pšenica 2022-2023

Kod nas sve pliva,kad ce se i sta raditi nisam pametan.Sneg je toliko natopio zemlju da imam utisak da ce biti kaljuga do prvog maja.

blago njima kad mogu da prskaju,kod nas slabije da moze blato jos uvek

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ispolivao zito danas, negde Duet Turbo negde Duet Ultra. I jos Vantex+ Eco Buster 2. Nisam isao sa herbicidom, jer trave skoro i da nema.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

5eecaaaf3316a21bf2902327320952fb.jpg
Odradjena zastita danas Kaliope pro 0.8dl/ha, Decaguard 0.25dl/ha, Mezzo 60 10g/ha, Gramino b 1l/ha.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duet turbo 0,5l plus scato 0,15l po kj i poneka njiva dobila biatlon a jedna i aminokiseline.Ima još miševa da rade, moram i njih da rešavam steram iga mame, ki trimerima da kose a lisovi još kopaju, njive ki u Ukrajini, uf.

Viroza parexelans.
Njiva pored mog oranja.
e6b173168f809758ed140c6391d929e4.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nitko ne komentira ovo zlo....
Kod nas u ataru ukljucujuci moje zito ima oaza kao 2 tanjura velika zito ima narancastu boju i nize je za 10 do 15 cm od ostalih. Na pretkukturi soji je to promjeceno a datum sjetve 27.10. I to upravo da izbjegnem virozu sam sijao tada....
Kad je ova psenica sijana

Treba mi pomoć prskao bih sutra psenicu furore,tena plus,prizma,plures ali me je strah od ovog vremena da ne udari hladno kazu oce da furore osteti pšenicu i ječam da li da sacekam ili ne posto idu praznici a ječam ima bolestveć pomozite?

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh