Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sit gladnom ne vjeruje..... Dok ne dozivi na svojoj kozi pa ce se zapitati sto se dogodilo..... Pravovremenom zastitom naravno da se spasi prinos ali potencijal kod nas od blizu 11 tona, po ha prskano u idealno vrijeme je dalo max 8.5 tona i nista vise. A ostale njive i po 6. 5tone davale kako, gdje.....Kolega da li ti shvatas da kada pises(nesto kao ovaj post iznad) 90% clanova foruma prozivas i smatras glupim ljudima koji ne znaju da rade posao?
Upravo tako kolega, cveta je bilo ali polena nije jer ga je kisa ispralaНас пар у селу се сваке године такмичи ко ће бити рекордер и сваке године је неко од нас, ове године смо просеке сви имали од 39-43 сорте Апилко, Солензара и Целуле, једино је другар имао Арнову једну њиву 49, а све је радио исто као и код Апилка. Тако да те теорије падају у воду, наш неки закључак је да је ове године на приносе утицала највише киша приликом цветања.
Ove godine nije bas tako bar kod mene, izgleda da ima do rokova setve i sto je rekao radoslav adamov na njive loseg meh sastava je bolja psenica od one gde je dobra zemlja ...Kod mene na dve parcele ima manjka fofsfora i nisam prebacio 6t/h.A na ostalim parcelama gde je sve u redu imao sam preko 8t/h.