Колега колико си ишао Замита по јутру препорука је од 0.75лит -1лит/хаOdradio sa zamirom pa cemo videti. Cena je sitnica oko 4200 litar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Колега колико си ишао Замита по јутру препорука је од 0.75лит -1лит/хаOdradio sa zamirom pa cemo videti. Cena je sitnica oko 4200 litar.
gde pise da ide 1.5L/ha???A revycare oko 5000 ,i to ako ides minimalnu dozu od litre po hektaru ....ide do 1.5l/ha,sumnjam da neko koristi tu kolicinu .
Da li si ti procitao moj post do kraja gde sam naveo da je Epoksikonazola ukinut od ranije a Tiofanat metil koji je npr u prepartu Funomil moze da se koristi do 9 novembra ove godine.Kako nema ? Gde su zabranjene ? U EU ? Ako su u EU, što bi bile zabranjene kod nas ? Ne mogu biti po osnovu članstva u EU jer Srbija nije član EU. Ako je EU zabranila u Srbiji, to znači da smo mi kolonija EU. Inače Tiofanat-metil može da se kupi zasebno kroz drugi fungicid. Juče kupio.