Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da probam sa pola doze, dal ce uspeti?To je normalna doza.
Prvo je zabranila Epoksikonazol koji se nalazio u Duet Ultra i Excorti plus i Osirisu... Od 9 maja ove godine se ukida Tiofanat metil a moze da se koristi do novembra ove godine.EU zabranila Tiofanat metil.
Mi nismo u EU. Ne treba ni da budemo. Niti ćemo biti.Prvo je zabranila Epoksikonazol koji se nalazio u Duet Ultra i Excorti plus i Osirisu... Od 9 maja ove godine se ukida Tiofanat metil a moze da se koristi do novembra ove godine.
Kako ide prskalica. 4 litra/ar Stari tip. Samo jedna dizna.Koliko lit vode idete kad prskate?
Kinezi ga proizvode jeftino. To je glavni razlog što sve zabranjuju.Kakva je razlika između Epoksikonazola i ostalih trijazola, po čemu je on više otrovan od ostalih??
Hteo sam reci 100ml /haTo je normalna doza.
Kakve veze sad ima moj post sa EU ja kazem koje aktvine materije su zabranjene.Mi nismo u EU. Ne treba ni da budemo. Niti ćemo biti.
Probacu sa 100ml posle cvata pa sta bude.Hteo sam reci 100ml /ha
Kako nema ? Gde su zabranjene ? U EU ? Ako su u EU, što bi bile zabranjene kod nas ? Ne mogu biti po osnovu članstva u EU jer Srbija nije član EU. Ako je EU zabranila u Srbiji, to znači da smo mi kolonija EU. Inače Tiofanat-metil može da se kupi zasebno kroz drugi fungicid. Juče kupio.Kakve veze sad ima moj post sa EU ja kazem koje aktvine materije su zabranjene.