Darko Dren
Član
Ja od kako sam prestao da budem patriota po pitanju semena, od tad imam i pšenice i kukuruza. Žao mi je što je tako, ali radim da zaradim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo suvo bilo mokro ti ta dva traga uništavaš pa uništavaš tako da ti je svejedno ali no.cim ne hvata za tockove ulece se,barem ja tako planiram
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Mislim da neću raditi treći tretma .Odrađeno je pre izvesnog vremena(pre 6-7 dana) .Ako nema leme ,kombajn sledeći ulazi u nju.Počinje da cveta,kad ide prskanje?
Да ниси ударио тих пар пива не би од тог прскања вечераске било ништаmalopre prskao,bio kod druga udario par piva vidim vetar se smirio i resio da nastupim.. prskao sam kukuruz a ovo usao da vidim dal se slaze trag sa uskim tockovima i sutra nastupam boze zdravlja
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
isto tako sam i ja i to je toMislim da neću raditi treći tretma .Odrađeno je pre izvesnog vremena(pre 6-7 dana) .Ako nema leme ,kombajn sledeći ulazi u nju.
Pa dobro, evo reci nam prinose iz prošle godine?Ja od kako sam prestao da budem patriota po pitanju semena, od tad imam i pšenice i kukuruza. Žao mi je što je tako, ali radim da zaradim.