Dulkaarpad
Član
Jeste, ali koliko znam napr. na hederu nema senzor, znaci sto omlati vitlo to ne racuna u taj 1%, pogotovo kad se kosi popreko (sad nije tema sta ce biti u soji pogotovo ove godine kad je pipne vitlo…).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam ga, ove godine na smonicu rodio je 5t po hektaru hektolitar oko 78imao neko mozda Foxyl KWS i kako se pokazao?
I sada je ta norma. Ko ide uslužno da kosi u neke kombinate uslov je da rastur ne bude preko 2 %. A kako se meri rastur evo jednog videa u kome se sve lepo vidi. Ono što se prospe na hederu na to uglavnom ne možemo uticati, zato se rastur meri ovim tepsijama...Stariji covek, sad vec pokojni, bivsi kombjaner mi je pricao da kad su stigli Dj.dj kombajni ‘84 i ‘86 (zeleni i crveni) u to vreme je bila norma kao “dozvoljan” rastur 2%.
Tako je to ove godine svugde. Ovde radio svemirski brod pa tako izgleda. Kod nas “samo” tucano APS, pa i tamo.To što omlati vitlo nije u trakama iza kombajna.
Na slikama se vide samo trake, znači nema tu nekog rastura od vitla.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока