Peet
Član
Kod nas uglavnom u ritu gde se najvise psenica seje, kise nije skoro uopste bilo u Maju! Situacija je jako teska. Ima mnogo parcela gde je kisa vec zakasnela!Bolje vam je stanje nego kod nas ,kod nas polako neke gube bitku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas uglavnom u ritu gde se najvise psenica seje, kise nije skoro uopste bilo u Maju! Situacija je jako teska. Ima mnogo parcela gde je kisa vec zakasnela!Bolje vam je stanje nego kod nas ,kod nas polako neke gube bitku.
Kako ko .Nije svuda bila vrhunska.Dugo ćemo pamtiti proslu godinu što se pšenice tiče
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
I kod mene isto. Marvel je u pitanjuKod drugara njive prepune zobi a sejano svuda isključivo deklarisano seme.Bilo je i ječma ali se on sada ne vidi.
Kakav je apilko? Jel kasniji i visociji od avenue?Kod njega je većina Basilio.Moguće da je do doradnog centra.Ja sam sejao semenski Apilco, A.S doradni centar, nema problema jedino je seme bilo sitno k'o pErinač.