Druškan
Član
To je preostala hemija od komšije, od prethodne godine sto je prskao. Ovo imam i ja svake godine barem na jednoj parceli.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je jecam klasao pre 10 dana,a psenica nece jos 5-7 dana tako da uvek ima gore.Nego vidim kod vas Modern isklasao i kad sam bio na sajmu vidim uz autoput da je veci deo psenica isklasao, a kod mene (a i u okolini) tek rane sorte isklasale. Ove ostale tek krecu, Modern je kasnija pa izgleda da nece brzo. Zbog cega je tolika razlika jbm li ga.
Sejao sam rođaku 2017/2018 deklarisan Solehio,Modern i Amicus.Od te tri jednu je izabrao za seme 2018/2019 ali ja ne znam da li je u pitanju Modern ili Solehio jer sam izgubio sliku na kojoj sam obeležio a Amicus nije sigurno jer je on sejan u skroz drugom delu atara i njega smo prvog skinuli u žetvi kao definitivno diskvalifikovanog.
Solehio imam posejan baš za seme i čini mi se za sada kao vrhunska sorta.