Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas isao u obilazak, trebala je kisa i pala je mnogo, psenica napreduje lagano ali me nervira to sto ima simptoma bolesti i to bas kod mene a jedini sam prskao u celom kraju, prosto nemogu da verujem.Radjeno presingom pree 20 dana pa pola doze Falkon pre nekih 6-7dana, baceno 300kg kana pre mesec dana i 250kg sana pre dva meseca na ovoj parceli od 0,90h.Psenica je bila ocajna dok kisa nije pala,nikla je nesto kasnije ali sada je u fazi vlatanja i tamo gde je bila retka dosta je izbokorila i stablo joj je bujno i debelo, neznam zasto su joj listovi svetlo zeleni, verovatno zbog viska vlage.Radio sam tretman Ekobusterom dva puta. Jedini propust je bio herbicid Lanselot, pomesao sam ga sa fungicidima a to kao nije preporucljivo ali nije mi prvi put da zaboravim. Nije bilo nikakvih posledica.evo Par slika kako to izgleda.
Ovo ovako ima ali retko.
Ovo slika je slikana 8aprila
28 februar jedva da je imalo nesto.