Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas isao u obilazak, trebala je kisa i pala je mnogo, psenica napreduje lagano ali me nervira to sto ima simptoma bolesti i to bas kod mene a jedini sam prskao u celom kraju, prosto nemogu da verujem.Radjeno presingom pree 20 dana pa pola doze Falkon pre nekih 6-7dana, baceno 300kg kana pre mesec dana i 250kg sana pre dva meseca na ovoj parceli od 0,90h.Psenica je bila ocajna dok kisa nije pala,nikla je nesto kasnije ali sada je u fazi vlatanja i tamo gde je bila retka dosta je izbokorila i stablo joj je bujno i debelo, neznam zasto su joj listovi svetlo zeleni, verovatno zbog viska vlage.Radio sam tretman Ekobusterom dva puta. Jedini propust je bio herbicid Lanselot, pomesao sam ga sa fungicidima a to kao nije preporucljivo ali nije mi prvi put da zaboravim. Nije bilo nikakvih posledica.evo Par slika kako to izgleda.
![]()
![]()
Ovo ovako ima ali retko.
![]()
![]()
![]()
Ovo slika je slikana 8aprila
![]()
28 februar jedva da je imalo nesto.
![]()