Goran 2610
Član
Jel mnogo ako ti na loš hektolitar 68,4 vlaga 10,8 primese 2,1 na količinu od 11000 odbiju 1050kg.?
Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako tebi nije mnogo onda je ok ali cini mi se da su oni vise zaradili nego tiJel mnogo ako ti na loš hektolitar 68,4 vlaga 10,8 primese 2,1 na količinu od 11000 odbiju 1050kg.?
Ne vidi se iz kombajna,uzmu uzorak pa prebiraju lupom i pincetom!
I mi danas pola dana kosili 3.5kj. Poleglo do zemlje, gusila se 142ka, punila zemljom. Majko mila,bas sam se namucio. Prinos 40m po kj solehio. Kada sam video sta me ceka nije mi bilo dobro, em dosta neravna njiva. Ali sta ces to je ostalo drugaru za kraj da mu odradim jer mi je isao u prevoz celu zetvu. Posle negom garavom izbio ogledalo na ford tranzitu dok smo se mimoilazili. 1500din i teraj dalje. I onda sat i po od Melenaca do Lazareva da uradim jos moje jutro i po. Ingenio , prinos preko 40,sutra vozimo ujutru da predamo ali necu mnogo pogresiti. Tako da sutra 3kj anapurne drugu u meni da skinem za seme i puca top.Danasnja gimnastika na 30-ak kj:
Mixer87, ne može to brže?
Sta je sa blatobranom na traktoru?Uvatio malo vremena da ovekovečimo i ovu žetvu... Inače to su i zadnji otkosi pšenice kod nas za ovu godinu. Ostalo za sutra još nešto uslužno, malo tritikala i koje jutro zobi...
https://youtu.be/sedsJogGdfo
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Koliko djubriva i koja hemija?