Sudarski Bojan
Član
Ja sam prskao 2. put i eno je isto ko puska {AK47}Ni ja nisam radio drugu zaštitu na Ns-40 eno je ko puška...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prskao 2. put i eno je isto ko puska {AK47}Ni ja nisam radio drugu zaštitu na Ns-40 eno je ko puška...
Kume imas pocetak rđe na moderniDanas sam obisao neke psenice i da se malo ukljucim u diskusiju o zastiti i to slikovito....
Poredjenje moje i jedne u komsiluku.Na prvoj slici je moj KWS Modern i komsijin (no name) odmah iza kukuruza.
Modern je dobio 3 tri tretmana kao i ostale moje psenice u razmaku od 20-ak dana.
A evo komsijske koja je mozda dobila prvi tretman,ali drugi sigurno nije...
Ja dok sam sejao NS40 bio prezadovoljan sa njenom zastitom prvu kad uradiš na vreme do kombajna samo nakriviš kapu.
Gde vidiš početak rđe ? Zagledam slike ali ne mogu da primetim.Kume imas pocetak rđe na moderni
Kume imas pocetak rđe na moderni
Prva zaštita je bila Tebusha(tebukonazol)Metmerk i ništa više...Ali npr prošle god sam morao da radim drugi tretman.Ja dok sam sejao NS40 bio prezadovoljan sa njenom zastitom prvu kad uradiš na vreme do kombajna samo nakriviš kapu.
Meni je to palo na pamet jer se žutilo pojavilo 7 dana posle prskanja, a išao sam sa ful dozama pa čak i 10% više od preporuke. Pa čak sumnjam da je to posledica pošto mi je zaštitar rekao da se strogo držim preporučenih doza jer može baš do toga da dodje do žutilo.Dovedite malo zastitare(prodavce)da vide da gore izgledaju psenice koje su dva puta prskane od one koja nije uopste.VARAJU nas....zapamtite moje reci.