Nešto su se ušpicile pšenice.Rekao bi da im se ne sviđa što je ovako pripeklo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moje lično mišljenje da je dobila usled mixa hemije po tamburi,super se oporavila.A moguće i da bolest reagovala na fungicid mada to mi se nikad nije dogodilo a i nisu bili neki uslovi za bolest.Talianu druze, i sta je zakljucak na kraju za ono zutilo?
Ja da imam tifon nos prekljuce bi radio psenicu.Ako do petka ne padne kisa,ja razvacim tifon po zitu,pa neka pricaju da sam najludji... Dacu joj 25-30L/m2
Malo manje od dvije nedjelje, cini mi se 12-13 dana.@sova koliko dana je proslo od prskanaj do oporavka kod tebe?
@fendt nazirali su se znaci oboljenja jos 10,04 ali nisam stigao ranije prskati.
Jos na svu muku kad sam poceo prskati,zapusio se filter na prskalici (jer smo bili lenji da otvorimo i ocistimo cisternu) pa je baceno nekih 25l po ha manje vode nego sto je trebalo,pa sve mislim da nije zbog malo litara po ha takvo.
Ja sam koristio pre par godina, ostalo od repice. Zvao zastitara i on je potvrdio da može, nisam primetio razliku između onih koje su prskane i onih koje nisu, pitao me je samo sto koristim tako skup insekticid kada postoje jeftiniji. To je moje iskustvo.Da li se insekticid Nurelle D sme koristiti u psenici?
Imam par litara istog,stoji mi par godina pa da ga iskoristim.