Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ove godine necu tretirati fungicidom,po ceni da ne rodi ni jedno zrno ,da bi se uverio u njihove price.Inace imam zasejano apac, nikol sofru,i nestomalo evrope. Do sada sam redovno tretirao,a sumnjam da je imalo potrebe sem 2014 akad vratim film ni tad se nisam uasnio sto sam ga tretiro u odnosu na ono netretirano,no to je moje misljenje ne zelim nikog unista da ubedjujem svako ima pravo da radi kako zeli ,demokracija.Ja sam jednu njivu od 2,5kj ponovo morao prskati fungicidom pre prskanja bilo lepo zeleno i nedelju dana posle prskanja pozutelo odnesem u PSS i kazu moras ponoviti tretman inace prvi sam isao sa Falkonom,a drugi nemam pojma neki najjeftiniji.
Vrati koju stranu unazad pa uporedi sa mojim slikama.Ja sam jednu njivu od 2,5kj ponovo morao prskati fungicidom pre prskanja bilo lepo zeleno i nedelju dana posle prskanja pozutelo odnesem u PSS i kazu moras ponoviti tretman inace prvi sam isao sa Falkonom,a drugi nemam pojma neki najjeftiniji.
E tako nesto i moja lici navodno je pegavost lista kako su rekli u PSS-u.Ispraticu je ovih dana posle drugog tretmana fungicidom i jos sam joj dodao epin extra pa sta joj onaj od gore da mada su mi rekli da cu je morati najmanje jos 2 puta prskati.Vrati koju stranu unazad pa uporedi sa mojim slikama.
U nedelju ću u obilazak,ja nisam ništa radio posle i neću do cvetanja.E tako nesto i moja lici navodno je pegavost lista kako su rekli u PSS-u.Ispraticu je ovih dana posle drugog tretmana fungicidom i jos sam joj dodao epin extra pa sta joj onaj od gore da mada su mi rekli da cu je morati najmanje jos 2 puta prskati.