zarkovmali
Član
Greindor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@lacarac
Ne može ni biti veća,kad je posle setve bilo svega 2 nedelje lepih dana,sve ostalo ili blizu ili u minusu.Padavina takođe nije bilo,to što je u zemlji bilo to joj je sve,zato mislim da koje posejao do polovine oktobra najkasnije 20-og nema čega da se boji,a ovi u novembru ići će na sreću.
Sta kazu iskustva na ovu temu,golomrazica ubi ne odustaje a psenica dobija neku mrtvacku boju.Mislim da su vec sad prinosi srezani....Na.ebaće pšenice od ove golomrazice.
Sta kazu iskustva na ovu temu,golomrazica ubi ne odustaje a psenica dobija neku mrtvacku boju.Mislim da su vec sad prinosi srezani....
Mozda ja lazem ali slika govori vise od 1000 reci i satelita,Evo ti sta kaze americki satelit , sada u P. Metkovic ,Srbija je -2, juce u 24 sata bio je max -3 a min -4 , za danasnja 24 sata prognoza max -2 i min -7. Mozda ti termometri nisu ok.
Evo ti link , osim ako oni ne aproksimiraju matematicki iz 2 ili 3 najblize tocke koje prate pa izbace tu temperaturu.
https://www.wunderground.com/q/zmw:00000.874.13262