Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala ti zemo na trudu, to je kod tebe jasno desilo se prosle godine i mom ujaku isto tako ostalo malo hemije od prskanja kukuruza,nije isprao prskalicu i u tom delu je bilo zrna ali jako sturo.Rabadžija evo slike koju sam obecao
Nadam se da se vide fleke od komšijinog prskanja. Btw tamo zrna nema.
I ja danas obilazio, slama pobelela odavno, a ima mekanih zrna,. Svakim danom sve manje i manje zrno. Zita koja su obecavala laganih40m po jutru sada ne izgleda ni kao30m/kj.
Jesi ti normalan?Ja ne znam sta je s vama. Cekajte dok udje kombajn pa onda slede komentri. Zar je toliko lose po vama? Kod mene Ingenio i dalje mekan. Ima lepu boju zrna i polako sazreva. Kazu da nije problem temp preko 30 vec ne problem nocna preko 20. Tada psenica skrob koji je proizvela u toku dana koristi nocu da bi prezivela. Dakle nadajmo se da ce biti iole lepe noci i da ce ipak na kraju biti sve ok.
Jesi ti normalan?
Da li si ti citao koliko je kod nas kise manje bilo u odnosu na vas?
Sta je nama...
O tome sam ja hteo da pišem. Cak nije bilo 7-8 dana nego u 2-3 dana. Strasno sta ce biti, ja sam imao padavine ali me je ovo baš iznenadilo.Ne treba mi kombajn da vidim da je sranje redovno.
Zrno siiitno, vecinom po2-3mm duzine. Kako zri sve je manje i manje. Neobicno je sto je stabljika od modro zelene, do bele promenila boju za samo 7-8 dana.Samo uvenula biljka.
Nije bilo zastavicara da normalno zavrsi vegetaciju,....
Samo cigla kroz prozor.Kakva cijena takva i pšenica.Kod mene iz ministarstva prognoziraju rekordan rod,kao posijano dosta biće rod veliki.Ako već nisu bili u njvi makar se voze kraj nje i vide kakvo je stanje.Možda i nevide jer su zatamnjena stakla
To si rekao i pre koju godinu da je sejes samo za 'leba, pa opet povecao.Ne treba je sejati više,pa nek izvoze ocov ku...ac