Pšenica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milovane prijatelju ne pazis na casu....ja sam sejao na Mindjusarev rodjendan a ovo je komsijina psenica, dosta su joj pomogle ove kise i malo se trga no sve u svemu sto se svetlo zeleno vidi u daljini to su ogumci palamide koja je probila jer je verovatno gustina i bokorenje idealno pa ima mesta i za palamidu...:ppozdrav: :haha:

Izvinjavam se. Znam da si sejao krajem septembra,ali sam mislio da je i ova tvoja.

Ne se znaje,samo nemoj da me ispravljaš u "Ne zna se"...:cvetic:

- - - - - - - - - -

Obriso bi to zmajček bez problema i bez kraćenja hedera, samo polako, šta sam ja proguro kroz moj ovo je odmor.
Tačno tako nedavno smo skidali sa njima i sažvakali su sve...Jeste da nekad trebalo i kvačilo malo da radi ali se nije predao Zmaj i tačno si osetio da mu je laknulo kad je na kraju izašo iz pšenice...:osmeh:

Što reče kolega MONTOYA kad je slama zrela i stoji upravo nema bojs, samo polako e prošle godine je bilo strašno, slama poluzrela (mokra izlazi nazad) a zrno suvo pa još i polegla e tu je i na kvačilo moralo ali ga je pokupio zmajček ljudcki, a jeste da mu lakne kad izađe iz otkosa (a ja ko mrkov teram pun otkos, neznam malo da suzim), šteta što nisu malo jači motori na njima ali no.

Nebi Nikola ako imaš iole osećaja i kad znaš šta su njegove mogućnosti ( propusna moć), džaba nekima i sa standardnim motorima su ih urnisali, što kažu i "nakovanj bi polomili".

Niste vi vrli čistu Grahoricu(ko jeste zna o čemu pričam) da vidite šta je znojanje a ona prilepljena za zemlju,kad smo nabavili podizače druga pesma ali kombajn je pištao kao nova malada prvih noći sa mladoženjom.

2d0ce3fd7352559c30f0e2b93169f169.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh