Goran 2610
Član
Jesi krenuo sa regulatorom rasta ili ćeš sa prvim prskanjem?
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne koristimo regulator rasta.Jesi krenuo sa regulatorom rasta ili ćeš sa prvim prskanjem?
Pallas 75WG. Ima kod Tomsina i cena je 5300din. Idi sam Pallas, ne treba ti Sekator.Momci imam jedno pitanje. Sa cim da prskam psenicu od uskolisnih, do sada samo sekator i nema problema ali mi na jednoj njivi vlasulja vislja od psenice. Sta da uzmem a da sme da ide zajedno sa sekatorom.
Jel to cena za paket?Ako jeste(0,5 kg +1 L ađuvanta) onda je to za 2 ha jer za 1 ha ide 0,25kg + 0,5 L okvašivača.Ako je paket,onda je cena prihvatljiva,ako je samo za 1 ha,onda je poskup.
- - - - - - - - - -
Jel to cena za paket?Ako jeste(0,5 kg +1 L ađuvanta) onda je to za 2 ha jer za 1 ha ide 0,25kg + 0,5 L okvašivača.Ako je paket,onda je cena prihvatljiva,ako je samo za 1 ha,onda je poskup.
Nikako ne ide sa regulatorom rasta i nije za ječam!!!
Utiče i na širokolisne. Sa kojim korovima ti imaš problema?Jel utice Pallas i na sirokolisne korove kao sto pise u uputstvu ??
Deluje i na prilepaču (Galium aparine).Imas sa divljim ovsom, ali hoce u tom delu atara da se pojavi i prilepaca cesto pa strah da li ce uticati i na nju.
http://files.bio.bg.ac.rs/herbar/181.htmlDa li neko moze da mi kaze kako se zove ovaj korov sa plavim cvetom?
I čini ga unistiti? Da li je rano za prskanje od bolesti u ovoj psenici?
image upload no limit
Jako je tesko unistiti ovaj korov u psenici ali to i nije problem. Najbolji lek za ovo je azot, bujna psenica nadraste ovaj korov i onemoguci njegov razvoj.Da li neko moze da mi kaze kako se zove ovaj korov sa plavim cvetom?
I čini ga unistiti? Da li je rano za prskanje od bolesti u ovoj psenici?
image upload no limit