Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlična kombinacija,jedina mana malo sporo ide sve to i zahteva dosta nafte.sa Rd radim i posle tanjirače i posle pluga zavisi u čemu se radi i kako se radi.Kakva su iskustva po vojvodini sa setvom posle oranja i roto drljace u odnosu na tanjiranje?
Vidim da jako malo ljudi to forsira!
Sad dali zbog potrebe veceg traktora ili je nesto drugo u pitanju!
Gogi
Po meni bolje spreciti nego leciti,a ti kako hoces,ja sam udario komplet.
Ova je udavljena zimus,voda se povukla ostala je još ova (najveća) i dve malo manje lokve,Sada pretpostavite zašto nam se selo zove kako se zove.
Od 5 kj ceo ovaj donji deo biće presejan oko 2-2,5 kj.Ovu zemlju radim 6 -a godina drugi put mi je udavljena pšenicaZa čudo kada je sve plivalo ovde je moglo da se radi.
Kolega RatarHR radi sa Torpedom 90 i RD i sejalica. Samo ne znam da li je RD 2.5 ili 3m.Ја сам планирао да се можда поновим са оваквом комбинацијом, крајем године или седеће. Једино што је проблем је лепа цена оваквих машина и иду око 10000 евра за боље очуване.
Једино што ме копка је колко треба коња за овако нешто? Оћел бити довољно 125кс за њу!