MOMOSARIC
Član
Tanjirano i orano , sve je to normalna obrada zemlje , ali pomeno je neobradjeno .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi kada planirate prskanje od trave ja imam jednu parcelu problematicnu sa travom nema sta nema pa sam mislio da prskam u utorak sekatorom ,a falconom za 2nedelje.?
Vala bas,ili je to samo u nasem okrugu.Danas sam obilazio neke parcele,i ista prica,u skoro celom ataru maltene 90% psenice je jos uvek mala i retka,gde je sejana na kukuruziste tu je najlosija.Ima i dosta njiva gde je voda bila stajala ili je barem bilo prevlazeno zemljiste ,i tu se zuti ko limun.Ja koliko vidim psenice nisu bas za slikanje.Sve nesto rnjavo,retko,na zbunove....jos lepu psenicu nisam ove godine na slikama video.Pogledajte slike od prosle godine pa da vidite razliku.
Da me neki clanovi ne shvate pogresno ali ni moje nisu bolje.Samo sam izneo svoje zapazanje.
Sekator i Falcon sibaj za 10-14 dana...Ljudi kada planirate prskanje od trave ja imam jednu parcelu problematicnu sa travom nema sta nema pa sam mislio da prskam u utorak sekatorom ,a falconom za 2nedelje.?
Ja mislim da je i za drugu prihranu rano! Sta je od prve potrosila kad jos ni vegetacija nije posteno krenula?
Gogi
ja mislim sutra da pocnem sa prskanjem kombinacija cerpakt meteor i cycocel negde slavol a negde cu dodati malo uree