Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veliki domacin,individualni proizvodjac i po malo kooperant a da to neznaPa kod mene u selu i vrapci na grani znaju da misevima smeta magla.A šta je trebalo da im se desi od magle
Imaš pravo,samo sam odrastao u ovome,pa do eto četrdesetih,al mi nikad neprepuštamo slučaju,pa dok ih ima trujemo,spremljeno je 600kg u istu namenuNisam ni ja,pa opet u selu i staro i mlado zna da misevi crkavaju od magle.Praksa te muci
A vide li ti kojeg misa da je crkao od magle?Zimus je bilo kod nas dobre magle pa nesto nevideh crknutih miseva po polju po meni to je babska prica,a da smo nagraisali sa njima jesmo ja stalno samo o njima razmisljam kako odbraniti psenice kad ih usejemo.Veliki domacin,individualni proizvodjac i po malo kooperant a da to neznaPa kod mene u selu i vrapci na grani znaju da misevima smeta magla.
Ja se valjam k'o onaj smajliJa sam čuo da mišovima cinkfosfid jako jako smeta. Kažu da hoće od njega da se zabatrgaju dobro (ko ožderani) i poležu pa onda ozebu na magli. Odu bubrezi, leđa i pluća i u očin sa njima. Kao pijani rusi u snegu...
Misevima smeta magla, i kada se desi da magle potraju par dana, sigurno je da crkavaju, normalno, ne uginu svi misi, pa i kada se truje ne uginu svi.Koliko znam, misi nemaju dobro razvijena pluca, pa zbog toga, valjda.evo, trazim i na "naski" i na engleskom i ne pise nigdje nista da magla smeta misevima. Sto je najsmjesnije, treci rezultat na google je bas ova stranica foruma "psenica 2013/14"
Mislim da netko s tom maglom "sere kvake" i da ce biti ipak neki drugi utjecaj na crkavanje miseva nego magla...
A sto se tice usporedbe iz par komentara ispred, Rusu snijeg dodje "ko budali samar"