vladimir92
Član
Sto toliko gusto,zbog komentara iz zetve ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je bolje rasturiti djubrivo po njivi pre oranja za psenicu(Oralo bi se kukuruziste), ili kasnije po oranju a pre spremanja?
. Ja znam sta mi je lakse ali sta je bolje? U prvom slucaju se djubrivo biti na odredjenoj dubini i nedostupno biljci dok ne razvije koren?
Cink fosfidSa cime je najbolje trovati miseve? prosle god sam koristio onu zatrovanu psenicu, ali je dosta skupa , sa obzirom koliko ima miseva. 200don kesa je bila, a mislim d anije imalo vise od 200 grama,..
Ima kod mene na Basmatiju,stidljivo izlazi ali ide nekako,posejano pred samu kisu.Ima li pokorice kod nekoga.Psenica posijana pre zadnjih kisa i kisa zabetonirala.Pokorica zlo.Neda joj da izadje kako treba....
Ovdu nemoze da prodje,kod nas je zmaj 132 133 nema drugog.Proteramo ga preko drugih 5-6 njiva okolo,to su muke,malo pogazimo useva ali ljudi neprave problem uvek puste da kombajn prodje,malo traktor i lanac gde nemoze da uzidje i takodje drzimo kombajn gde nemoze da sidje.Muka je to druze ali sto je najgore covek se navikne na lose uslove,cimanja,cupanja iz blata,prevrtanja....Kako ovuda prolazi kombajn kad se isto to zito vrsi?
Kako ovuda prolazi kombajn kad se isto to zito vrsi?
Ipak Metropola je toNeverovatno koliko je taj deo Cera divlji. Kod mene je asfalt maltene do svake njive.
Ipak Metropola je to