Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je bilo popadalog? kod mene lepo popadala.Danas ne planski ovrsena psenica.Sorta Kws Farineli,pris 4200 kg na lanac (58 ari),vlaga 12,5 %.Ja zadovoljan.
U pravu si.Treba da mi se slože sve kockice,obezbediti kombajn i dve prikolice.Dogovorio načelno da nosim u Salaš Đukiću,njiva na 500 m od njegove kuće.Dal će mi obezbediti dve zmajevke,pitanje?A treba Sreten da vrše sa sečkom,mada mi se sad nudi i Dimitrije.On mi je sejao pa sad ti budi pametan.Daću ovom pšenicu da pokosi u soju Dimitriji on mi je sejao i soju.Podelim pa to ti je,šta ću kad sam naravan i duševan a plaćam na uvratinama,ako ne zaboravim novčanik.Nista se ti Aco ne sikiraj za kombajnere u Nocaju ti je veci problem prikolica. 32 kombajna a 28 prikolica
Danas vlaga (apac i balaton) 11,6, hl preko 80 (ako se dobro secam 82 i 80,2...).
Zavrsena zetva, a vidim da je i nas clan vrsio, t.j. poceli posle podne s 2 kombajna.
Prinos ne znam, jer - kako sam vec i naveo - ne znam tacno ni povrsinu, a ni kg, ostavljeno nesto na prikolici za seme, uglavnom sam zadovoljan - ako za nista drugo ne, zato sto smo zavrsili.
Sutra tanjiranje...
Sale jel to ona kod igrališta?Spasoje parač ove godine bio izlet za ovo.
Minđušar dva puta sam dosad počinjao u razmaku 2dana i vlaga stalno 14,3-14,4% e sutra je vršem pa nek bude i 40%, nikako slama da joj umre od premnogo azota, prvi sejao a zadnji vršem. Sutra ću da navatam Marka da malo snima i slika vršidbu leže da se malo podsetimo.