mindjušar
Član
E ovo si lepo rekao,ali nažalost je tako,jedino ako oni zeznu stvarSto se cene tice moze nam samo jos sranja iz ukrajine pomoci!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ovo si lepo rekao,ali nažalost je tako,jedino ako oni zeznu stvarSto se cene tice moze nam samo jos sranja iz ukrajine pomoci!
Mogli bi i 3-4 meseca,trebamo i na suncokretu da malo ublazimo onaj gubitak od prosle god.Izvinjavam se za off.Nezelim nikome lose ali mogli bi jos mesec dva da se bar malo zadirkuju!
Ma zeza me nešto IE ,neće u njemu da kuca sva slova pa se prebacim na GC ,tamo radi ok ali više volim IE jel imam sve što pratim na tolbaru pa mi lakše.talianu,jel se tebi spava,ili si malo hik???
Ti imaš specijalno semeJa neznam sta vi sejete,kod nas ovde tih bolestina nema na psenici,mozda lema malo i to je to. . .ako psenica bude jaka i lepo uradjena sama je pregura,nit ko prska nit sta. . .
Ima specijalno podrucje u kom nema macvanskih 6-7-8 tona po hektaruSve ima svoje prednosti i mane.Ti imaš specijalno seme
A sa leve strane je??Rekao bih da je sa leve strane prskano i opet zuto.Moja NS 40 S sa desne strane.