Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad psenica na dnu stabljike ime neke bele fleke a u njima nesto crno sitno sta jeto al je pepelnica ili?
.Gdesi nasao cercohem po toj ceni?ja planiram sa njime da oprskam zita kad krenu da klasaju,ovde u apoteci mi ga nude po 3600,3700 za litar
Danas obilazio pšenice i na jednom mestu ima i komšija pored pšenicu.Stignem ja na njivu i za par minuta stiže i čiča(komšija).Da napomenem da se iz aviona vidi da je njegova pšenica zdravija i lepša od moje.Sad to mene kopka šta može da bude razlog pa da i ja nešto naučim.Odem do njega Dobar dan...Dobar dan,i krene ispitivanje sa moje strane.Jel ste tanjirali?...Ne orao sam.Jel ste bacili nešto đubreta ispod?...Nisam kaže samo sam prihranio sa 120-130 kg.ureje jednom.Jel ste već prskali od bolesti jednom?Ne nisam sad gledam jel treba prskati čuo sam da se pojavljuju neke bolesti(kaže on).Koja je sorta?Neki NS neznam ni ja...Da poludiš,kako neko ima sreće...Da dodam da sam ja već prskao i protiv korova,i folijarnu prihranu,i Bumper,i veštak i opet ne izgleda pšenica ko njegova ni blizu...I ja mislim da sam danas došao na stvar u kom grmu leži zeka i No-Tillovci nemojte se ljutiti napuštam Klub....Plug je zakon za sve te podrivače,grubere i tanjirače u pšenici...
Kod mene ni jedne pukotine
- - - - - - - - - -
Kod mene bas gde je prosle god bila psenica su mi sad najlosije psenice..'...tako da herbicid,bar kod mene,nije uzrok bolesti... neznam kod vas kako je bas me zanimaju i vasa iskustva