Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet kršiš pravila poljoinfo,moderatoru jedanPalika ako ne grešim to je ona parcela gde je Pledge radio u soji.
U planu mi je na ovoj parceli pola UAN pola standardno,i na još jednoj njivi malo manje veličine SULFAMO i standard,pa malo da se igramoKolega, kakvi su planovi za azotno djubrivo? Jel ide sulfamo ili neki standard?
A kad budes prvi put isao sa uan-om, zar ne mislis da je kasno?Ne,UAN će tamo gde bude korišćen,ićiće isključivo on,i prvi i drugi,a možda itreći put
Druže jel ti to još seješ žito?ala ce zito da bude skupo a ima i da rodi lepo....jos samo da ga posejem
Cini mi se da vas dvojica brkate mene sa nekim drugim. Pa pisah ja da sam ga prosle godine koristio, i to na x nacina. I u kukuruzu, i u psenici. I folijarno, i zemljisno. I jednom, i vise puta. I vise, i manje koncetrovano. I jos neke kombinacije. Mislim da sam koristio nekih 5 tona.Čini mi se marko da ti brkaš UAN sa folijarnom prihranom . UAN je prvenstveno zemljišno djubrivo samo u tečnom obliku.
Biće to pre marta UAN 1/1,nerastvaran,oko 200l/haCini mi se da vas dvojica brkate mene sa nekim drugim. Pa pisah ja da sam ga prosle godine koristio, i to na x nacina. I u kukuruzu, i u psenici. I folijarno, i zemljisno. I jednom, i vise puta. I vise, i manje koncetrovano. I jos neke kombinacije. Mislim da sam koristio nekih 5 tona.
@mindjusar,
Mislis da koristis UAN, recimo pocetkom marta i u kojoj koncentraciji? Po meni je bolje, tj moja praksa je pokazala, da se prvo ide sa kan-om ili urea-om, a posle da se u drugoj prihrani koristi uan.