27.03 je bila ovakva
Jedna parcela oprskana protiv korova.Sejana je na tanjiranom lucerištu ,korova ima mnogo a pšenica je baš loša.Po ministru neću se ovajditi ni od subvencija
![Sta :sta: :sta:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/what.gif)
Danas je ovo pokošeno ,dala je 2800kg/kj.Dobro da je nismo presevali .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otac otišao da kosi uslužno kod komšije Simonidu.Vlaga 13.8 hektolitar 82.Naša juče proverena i nije za rad.
Palika ako je ona tvoja Simonida dala toliko moja će dati 60 meteri po k.j.
mi znjemo psenicu kad klas padne nadole.i kad zrno psenice nemozas pregristi zubima.zasto vi tolko rano znjete?
Ona Simonida što smo prvo išli gledati,što je samo do puta bila prskana sa UREAom u kombinaciji je dala 3450 kg/kj,a ona što je od parcele sa Ingeniom i Balatonom,pa prema selu posle soje je dala 3800 kg/kj,a cela njiva je prskana sa urejom u kombinaciji,al zato kad je zastavičar otpao,pa ostao samo vlat,bio je prilično lep prizor
Mi volimo kad stoji ... vlat[/QUOTE
Naravno sto duze.spavam:{{
evo da potvrdim moja ocekivanja za prinos psenicu danas skinuta ns 40 s prinos3,5 ton po kj ostali detalji u temi zetva a od apaca ocekujem veci rodBogami Leko ja to nesto nisam primetio.
Znam sta sam video 1. aprila 2011, a sta 2012. Nebo i zemlja.
E sad ako je ona to uspela da nadomesti, usta sumljam, onda ce biti nesto od nje.
Atar obilazim gotovo svakodnevno, ali jos nisam video psenicu za primer. ima par parcela koje deluju OK, ali mali procenat.
Jedino mi se cini da su senice posejane u kasnom roku bolje nego one u optimalnom.
Iskreno se nadam da gresim i da ce prinos biti dobar.
Jelto onaj kod na krstu?Ja sam juče pokosio 1 kj Ingenia, i bilo 25 meteri, vlaga 14,6%, hektolitar 75. Ja sam sae razočarao u Ingenio, doduše ćale kaže da je ta njiva bila najređa, jer je on sve prskao, pa on video i ranije kako je izgledala... I da poprilično se osipala na hederu zato smo je uradili, a i bila je poprilično niska, slame skoro i da nema...
[/IMG]![]()