A ti pokusaj da radis kako treba pa ces imati istu ribu .......................smanji ribu....brrrrrr!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ti pokusaj da radis kako treba pa ces imati istu ribu .......................smanji ribu....brrrrrr!
Zašto tako malo?120 kg po hektaru
pa malo je onih koi mogu čekati cenu od 25 din ali ići ful ulaganje na trenutnu cenu je ravno ludiluUlaganja su ti dosta velika ali se to vidi u odrazu i na prinos.Svakako da se isplati ukoliko pšenica bude bar 21-22dinara.
apsolutno se slažem sa tobom ali sve sam ovo pisao jer ima ljudi koi se samo hvale koliko je roidilo i to je lepo i treba da im rodi ali koliko je u to žito uloženo i da li taj rod opravdava uloženo ali da završim sa ovim ima onih koima je važno da im je rodilo najviše u selu a koliko je uloženo nije važnoSvako ulaganje koje daje gore pomenute prinose je dovoljno.Do određene granice ima ekonomske isplativosti povećavati ulaganja. Verujem da će većina ljudi biti primorana da proda pšenicu pre nego li pređe 20-21 dinar.Sreća što su počeli sa isplatama subvencija pa to može nekima(kao meni) malo odmaći prodaju pšenice.
jer znam dečka koi se hvali prinosom od 4500 kg/kj a uložio je sledeće 500kg/kj 3x15 dva puta prihranio sa po 200kg/kj uree dva puta prihranio preko lista zajedno sa primenom fungicida e pa koliko se to isplati na trenutnu cenu