Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez uvrede ali ne slažem se sa ovim. Sejao sam i jedno i drugo seme, na istoj parceli, a po prinosu nije bilo razlike, čak neznatno mi se više sviđalo ns 40. Lepše, lakše, čistije se vrši. Pozdrav.Zetva jos nije gotova, sutra ako Bog da, a ono sto mogu reci je sledece. O prinosima necu, samo cu reci da sam zadovoljan.NS40-S je dosta dobra sorta, ali nije dorasla Apacu. Prosto da nema Apaca i njemu slicnih verovatno bi i dalje sejao NS sorte , ovako zbogom NS.
Zao mi je, ali stranci znaju da naprave bolje od nasih. Treba biti realan i raditi ono sto najbolje znas i umes. Definitivno semenarstvo nije ta grana.
View My Video
ns40 lakse se izvrsava nego apache ali zato ima jacu slamu, teze za secku
Juce kod mene zavrsena zetva. Euklid 3200 kg/kj predusev psenica.Apaca je bilo na 3 mesta i 3 razlcita prinosa 3600 kg/kj predusev psenica,4500kg/kj i 4700kg/kj predusev suncokret.Baceno 120 kg/kj 3x16 i 150 kg/kj san-a.Sve na prvoklasnoj zemlji.Ja PREZADOVOLJAN.Evo jedan snimak gde je bilo 4700kg/kj.
[video]http://youtu.be/5kQni4OJVHE[/video]