oldtimer
Član
po meni Balaton
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakvi su pariteti i cena ovogodišnjeg i prošlogodišnjegmirmag je napisao(la):Jutros bi u zadruzi da vidim uslove za prenicu...kaze mi gazda da ce semenske kuce izaci na trziste sa semenom klijavosti od samo 70%...pa su mi predlozili proslogodisnje seme svih vrsta koje kazu da je opet bolje nego ovogodisnje..sta mislite o ovome inace kod mene ce i ove godine glavno mesto zauzeti Apac...
pametno za proslogodisnje seme. mi imamo rapsodiju od prosle godine i stavili smo na naklijavanje pre par dana klijavost preko 90%.mirmag je napisao(la):Jutros bi u zadruzi da vidim uslove za prenicu...kaze mi gazda da ce semenske kuce izaci na trziste sa semenom klijavosti od samo 70%...pa su mi predlozili proslogodisnje seme svih vrsta koje kazu da je opet bolje nego ovogodisnje..sta mislite o ovome inace kod mene ce i ove godine glavno mesto zauzeti Apac...
Svaka cast,cenim i postujem Vasu akciju.........samo agitujte na svakom koraku i gde god stigneteKishRobert je napisao(la):pa ako si planirao 10kj da posejes,asocijacija predlaze 5kj ili nista.pidikanac je napisao(la):pola čega pola
to je samo primer!
ne znam kad je stvorena, ali se na trzistu pojavila 1999.zcurcic je napisao(la):kome je dobra sorta stvorena pre dvadeset godina u ceskoj, napred. mislim da ce se dokazati u narednim godinama ns sorte, isto kao sto su se dokazale domace sorte soje.
KishRobert je napisao(la):prostran i galetin su seronje jedne.
daj i nama maloMONTOYA je napisao(la):dobio sam ponudu seme pšenice Rapsodija iz 2008 god po 13 din.
šta mislite o tome...