mirmag
Član
Meteor ide 10g/ha,ali ja kesicu od 10g bacam na 1kj!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa da te ne lažem koristim šta mi padne pod ruku.Smanjio sam korišćenje 2,4D preparata po savetu nekih naših forumaša.Najčešće se izbor svodi na laren ili mezzo(12gr/ha) zato što ne moram da pazim u kojoj je fazi šenica ,a ako mi se pojavi broćika(prilepuša) onda dodam starane 250.Zoran Kostović je napisao(la):@didi
Koji herbicid najčešće koristiš?
mityoo je napisao(la):A ako baciš ureu u martu onda pšenica neće da sazri.... Imali smo tu situaciju pre par godina, kasno smo razbacili ureu, i u jeku žetve, je zrno bilo vlažno, morali smo da čekamo, tako da smo zadnji završili žetvu u kraju! Urea je produžila vegetaciju pšenici i nije otpuštala vlagu!
niste trebali da platite, nego da se lepo udruzite pa komisiju da dovedete,baca je napisao(la):Mi smo juce platili 31.000,00 dinara. Dusa me boli a pola rita pliva u vodi, a u ataru kanali samo sto se ne preliju.