Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
paorpaor je napisao(la):Ja sam dobio strucno objasnjenje koje izmedju ostalog govori da je koren psenice u ovom periodu jos slabo razvijen i slabo razgranat pa tako dosta uree jednostavno "propadne" u zemlju a da je psenica ne iskoristi. Zato je moj savet da se sa prehranom saceka jos malo i ta operacija ostavi za kraj februara ili pocetak marta. Ustvari sve zavisi da li se prehrana vrsi iz jednom ili dva puta.
ne znam ko je stručnjak s preporukama a ni kol'ko si razumeo ono što ti je rekao, ali prva prihrana i to ureom početkom marta, nema veze s mozgom.paorpaor je napisao(la):Ja sam dobio strucno objasnjenje koje izmedju ostalog govori da je koren psenice u ovom periodu jos slabo razvijen i slabo razgranat pa tako dosta uree jednostavno "propadne" u zemlju a da je psenica ne iskoristi. Zato je moj savet da se sa prehranom saceka jos malo i ta operacija ostavi za kraj februara ili pocetak marta.