Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas u sele ima dva nova koja rade vec dve-tri sezone. Koliko ja mogu da vidim rade fenomenalno, a vlasnici su prezadovoljni.
Kolega ima Pottinger 4+1. Imao sam priliku uštimavat taj plug i imam samo riječi fale za njega.
Trebao si kontaktirati clana Macvanin 82 mozda ima u ponudi nesto sto bi ti odgovaraloDa li neko ima ovakav plug? Plug je u ful stanju,sredjen i remontovan sta nevalja. Zahvat od 14 do 18 ili 20 coli, visina 80,razmak 102.. Da li se rus 1025 moze boriti sa njim? Ima ogromne daske i raonike. Trenutno vucem vogelovog ravnjaka 3×35 od 7 do 10 na sat u zavisnosti od zemlje.
![]()
Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Bez i od te daske,a i od tog prodavca.Cena je 4000. Covek je korektan. Rekao mi je da dodjem sa traktorom i zakacim i probam ako odgovara uzimam ako neodgovara otkacivam i idem kuci. Cena je malo jaca ali spram drugih i oglasa sa interneta ovo je cena mala. Ljudi traze ozbiljne pare za groblja od plugova. Markojx spomenuo je danas da je jedan plug prodao preko telefona i premo interneta. Nisam imao iskustva sa Pottingerom kakvi su plugovi? Ima dva Vogela ali su niski i neodgovaraju mi,i ima Hauard jako dobar plug i uzeo bi njega ali fiksni zahvat na 35 i zbog toga je samo Pottinger u opticaju. Inace na Potingeru kao i ostalim plugovima nema dinara uloga i to duzi vremnski period.
Losa daska? Prodavac ceni svoje, trenutno spram ostalih pugova sto sam gledao on uopste nije skup za takvo stanje. Samo ne muci velicina pluga i dasaka za moj trenutni traktor.Bez i od te daske,a i od tog prodavca.