Evo ja uzvratio posetu Brankojlo!
Nije mi dao djavo mira pa sam se zaputio pravo u B.Novo Selo.U toku voznje sam pomislio boze koja sam ja budala(po ko zna koji put ) ,mlatim skoro 60km da bih video kunice.
Medjutim kad sam stigao kod brankajlo-a nastupilo je odusevljenje.Obilazim i posecujem skoro sve izlozbe ali ono sto sam video kod njega ........................to je bez preterivanja zavidan kvalitet(moram priznati).Posebno su me odusevili BELI OVNOLIKI.
Od Brankojlo-a sam za uzvrat dobio i vise nego sto sam ocekivao tj. za uzvrat mog malog kunica sam dobio njegovog priplodnog muzjaka sto je i vise nego korektno od njega.
Dok smo razgovarali i izmenjivali neka nasa iskustva uspeo sam da snimim par lepih slika.
Da..........................ono najvaznije treba da spomenem trenutno ima pet lepih bandi koje jos uvek sisaju sto je jako pozitivno jer kad odem kod nekog odgaivaca a nema podmlatka odmah mi bude sumljivo zasto ih nema?Izuzetno mi je drago da sam ga posetio jer sam stekao jos jednu srodnu dusu koja voli ovu rasu.
Mislim........ ko god se odluci da ga poseti nece pogresiti i videce kvalitet.
Pozdrav svim ljubiteljima kunica!!!!!!!!!!!!