Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovako stvari stoje! Nemoj nikad u psu buditi agresivnost, zasto, taj pas vremenom postane nestabilan i moze mnogo biti opasan po okolinu i tvoju porodicu! Da bi pas cuvao objekat, ili ovce mora biti obucen za to. Sa druge strane, nemoj biti siguran da tvoj pas ne bi sacuvao tvoj posjed, a pogotovo tebe! Pas prepoznaje opasne situacije i reaguje kad treba! Vjeruj mi, mnogo je bolje da tvoj pas bude takav kakv je sad, nego da imas zvijer od 60 kg kojeg se i "medvjed boji" ! Samo ti njega cuvaj i mazi i pazi!Nemam ovce ali imam pulina, i imam traktor. Mislim da je on ovce zamenio za traktor posto je sa nama uzorao svaku brazdu!
Cim upalim traktor on dolece i seda pored prednjeg levod tocka
Jedini problem mi je jedan lep i velik mesanac kavkaza i sarplaninca, koji pored svog izgleda svoje mesto u familiji...
Uzeo sam ga pre cetri godine kad je imao 3 meseca i od tada do danas ga nisam cuo da je na nekoga bas opasno zalajao, sve nekako slabo, prosto znas da nece nista u dvoristu sacuvati
Kako da ga okurazim?