Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svima i jedno pitanje u vezi rucne kose,naime kupio sam kovanicu sada na NS Sajmu i treba je otkovati pa ako ima neko iz Novog Sada ili okoline da mi to odradi bio bi zahvalan!
Miro druze ova Hartkropft-ova britva ,neces se brijati sanjom ,urnisana je sto kazu ,nastranu sto je rdja pocela da je izjeda to je u debljoj zoni ,neko je to podrobno godinama ostrio na kruznom kamenu i toliko istanjio ostricu,da se ona uvija tanja je od zileta ,i to nastranu ja bih joj smanjio ugao ,ali Cipovala je sto kazu ja sam je samo filcom malo ocistio i onda je pokazala svoje lice iskrzana je ,otkinute su parcadi celika,sto od rdje sto od nepravilnog ostrenja.....sada cu pogledati onu drugu u kakvom je stanju pa ti javljam..evo koja slika.
Neznam da li str videli ili culi. Kolega reggaci je sinoc imao nezgodu. Pukla mu je neka sajbna za poliranje i zabila mu noz u grudi. Javio se njegov sin kaze da mu je stanje stabilno. Ocekujemo uskoro povratak velikog majstora. Brz oporavak i da sto pre ozdravi