bolec
Član
Ja kupio ovakvu 350 evropskih inace kod mene se svi kunu u ovaj imt i ko ga ima tesko se odlucuje na ovaj kao sto ima ZicapromDrugari koliko kosta ovako nesto polovno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kupio ovakvu 350 evropskih inace kod mene se svi kunu u ovaj imt i ko ga ima tesko se odlucuje na ovaj kao sto ima ZicapromDrugari koliko kosta ovako nesto polovno?
Sasvim dovoljna debljina cevi je 4mm i za jači traktor,539 nemože vući 2 m širine.
Probija se nepropusni sloj drrenira tlo i lakše hranivo dolazi do dubljih slojeva,ali tu bi već trebao deponator. U svakom slučaju suprer operacija.Sta se dobija podrivanjem po sredini reda ?
Meni je u planu da napravim dva radna tela pa jedno 70-80cm od stabla u zoni gde freziram, da podrivam i spustam djubrivo u dubinu , a ovde kolega Vasovac to radi na sredini reda ,pa zato pitam ,jedino ovo sto je rekao da razbija tlo zbog vode , po meni tu nema potrebe za djubreDa ima ulagace za djubrivo ,da li ima potrebe pustati djubrivo na sredini reda ?
Kolega Vasovac ,ako moze slika kako si resio radni organ na ovom tvom podrivacu , ovde se bas ne vidi od zemlje.Vasovac moze li jedna slika od pluga na kojoj se bolje vidi sta je na vrhu ?
pa jeste u pravu si ,ovaj moj nema da preskoči kada naidje na tvrdo samo treba više snage