kad si predao ?Promenjeno u radu piše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad si predao ?Promenjeno u radu piše

Realno, kajsiju osiguravaju do 960 hiljada po hektaru. Plaćaš, ako nema štete, oko 120 hiljada. Kada država vrati.

Kakvo je stanje sa povraćajem za osiguranje i dalje u radu,zvao sve ok samo čekaj kažu
Verovatno će te dobitiIsto tako i meni za seme![]()
kada bude javni poziv za Osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji (Za dan ili dva se pušta javni poziv).
će doći kad najmanje očekujete (A i kada ne gledate stalno status podnetog zahteva, kada gledate stalno a zahtev se ne menja počinje 
).Jesi osigurao? Ja sutra idem da im dam podatke za polisu.Da, Dunav je izašao u sredu, bar mislim. Zvali su me u četvrtak.
Opština Grocka mislim da ne daje ništa, ali imam od države 70%
Mora se potpisati do kraja februara. Startuje za kajsije 25.03. a za breskve mislim 2.4.
Realno, kajsiju osiguravaju do 960 hiljada po hektaru. Plaćaš, ako nema štete, oko 120 hiljada. Kada država vrati.
Ja ću najverovatnije osigurati 4.2 hektara (toliki je maksimum koji vraćaju - 1 milion).
Oko 1.5 milion premija, minus milion, ja njima pola milke na kraju balade![]()

A sto placas odmah PDV? Kod nas cekaju do 25. marta da vide da li ce polise da opstanu, odnosno da li se raskidaju ako mraza bude pre toga pa tek onda placanje.Jesam. Evo, verovao ili ne, upravo ovog trenutka sam platio porez 5%![]()
Osigurao sam 4.2 hektara kajsija i 0.76 hektara nektarina.
Pa, šta nam Bog da![]()
Tako je i kod mene bilo do prosle godine. Od prosle su promenili pravilo.Pa traže. Ako bude mraza pre 25. onda ti vraćaju pare.