Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    152
Да, прво, је настао проблем јер су погрешни БПГ уписали на полисе ови из Ђенералија, онда је проблем настао јер сам у међувремену променио биљну структуру пре исплате. Али хвала Богу коначно је решено.
Канда и ају вишка времена па су, се посветили мојем случају и решили га. Јутрос у 5х ми стигла порука у е сандуче. Срећа па сам виленио и одма прихватио и одрекао се жалбе.

Neka iskustva koja je osiguravajuca kuca najbolja ?.Kakvi su sa procenama i isplatama posle procene stete ,jel to kod nekih brze,sporije ,jel se kod nekih ceka meseci na isplate ?.

Ђенерали и Дунав осигурање нека моја препорука. А што се исплате тиче, јбм га иде по неком редоследу али нема неког дугог чекања. Сад само треба са њима видети око исплате. Пре је било правило да они одбију своје услуге осигурања и, ресто да исплате.
Како си ти прошао са оним житом јесу ти излазили на процену штете?

Ja sam ove godine osigurao u Wiener-u. Za sada su korektni, što se tiče izlaska na teren i dogovora. Šteta je obrađena, čeka se samo 31.07. istek perioda osiguranja, pa da odbiju svoj deo za premiju osiguranja, a ostatak isplate. Mislim da je korektna procena. U subotu skidam oštećenu parcelu, pa ću videti gde sam.

Nazad
Vrh