Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    154
Probao jutros i za tasta i za mene i uspesno podneo zahtev. Obe polise Dunav

Ђенерали закон,јуче одрађено све за 15 минута. Нећемо их мењати до даљњег.

Djenerali je mogao odmah, al ovi klosari ne mogu. Rastajemo se ove godine od Dunava. Sve prebacujemo na Generali.

Trazi kopiju polise osiguranja i kopiju potvrde o uplati ,jel mogu skenirati polisu i nalog o uplati i tako predati te dokumente ili mora drugacije nekako ?,nzm sto ne napisu jasno u kom obliku moze biti dokument,ima ih milion ....Nisam pre nikad ovo radio ,prvi put osigurao ove godine,prvi put tukao grad lol ...

@Arkadije
Polisa skenirana ili slikana kao i potvrda.
Mora isključivo potvrda o uplati koju izdaje osiguravačka kuća.
Inače taj dokument ima obično više stranica, zavisno od osiguravača.

Sve sam slikao i polise i konaćne obraćune po polisi.Kod mene su radjeni i aneksi jer su se menjale polise kad je krenula ona suša i na kraju one potvrde da je plaćeno, pa nek gledaju i traže šta im treba sve je priloženo

Da po polisi, iznos bez poreza.
Inače imaju oni sve te podatke pošto su osiguravajuće kuće u obavezi da im dostave.

Danas podneo zahtev,Globos osiguranje,slikao potvrdu i polisu i to je to,tako je prolazilo ovih godina,oni i ovako imaju podatke iz polise,najvaznija je potvrda da je isplacena premija.

DDOR verovatno još nije uneo svaku polisu. A i mene su zvali da ima neslaganja pa neće da im učita, mada parcela u vlasništvu godinama, nikakvih promena ni na e agraru ni u katastru nije bilo, a kao ne podudara se pa treba to da reše.

Neko je pitao ako se ne slaže ono br. parcele ima /1 nema /1 itd, ako vam prepozna polisu mislim da nema smetnji da koristite tu parcelu, ranijih godina je tako bilo da ako nešto nije u redu ni ne dozvoli da ubacite polisu.

Ne mogu da podnesem zahtev za polisu Dunav osiguranja zato što ni posle pet dana od raspisivanja poziva nije uneta u sistem. Da li još neko ima isti problem i da li je moguće da su toliki idioti? Sada su sigurno na prazničnom odmoru, prijatno im bilo baš su se umorili. Biće dobro ako se do 25-og smiluju da urade posao. Svake godine teške muke sa njima, dosta je bilo sada su stvarno preterali.

Nazad
Vrh