Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    151
....i hajde neka neko odgovori kako je prosao sa ovom nedoumicom da znamo za sledecu godinu....
Da li se mogla menjati setvena struktura i obnoviti gazdinstvo ili su svi cekali?
Ja sam cekao sa obnovom gazdinstva i menjanjem strukture. Da li je neko menjao setvenu a da mu je sad zahtev prihvacen?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

....i hajde neka neko odgovori kako je prosao sa ovom nedoumicom da znamo za sledecu godinu....
Da li se mogla menjati setvena struktura i obnoviti gazdinstvo ili su svi cekali?
Ja sam cekao sa obnovom gazdinstva i menjanjem strukture. Da li je neko menjao setvenu a da mu je sad zahtev prihvacen?

02.01. promenjena setvena struktura i obnovljeno gazdinstvo, juce stiglo resenje za osiguranje. Iz primljenog preslo u prihvaceno bez ikakvog problema.

Promenjene i izbrisane parcele na kojima je osigurano povrce, odmah posle predatog zahteva 27.12. U januaru obnovljeno gazdinstvo.
Zahtev prihvacen.

E to su prave informacije koje su nas morile 2 meseca a niko da napise. Ja nisam menjao setvenu i nisam obnovio jer imao sam neku psiholosku granicu do 1.marta pa sad kako ispadne. I meni stoji poslat na isplatu a valuta 22.02.

I dalje ne razumem problem oko menjanja parcela u obnovi. Kakve veze ime ako sada se promeni setvene struktura? Pa prosle god ubacene su parcele sa strukturom sto je i prihvaceno i isplaceno. To moze da se odstampa. Dalje imate polisu u kojoj je navedena ista ta parcela sa istim usevim i svim ostalim parametrima. I to je sve za pr god. Sada je normalno da se podnosi zahtev za novu sezonu sa imenama na parceli. Zakonski i pravno niko ni lud ne moze da odbije zahtev. Ako su ovi sto propisuju napisali tako i tako i to prihvazili onda molim lepo treba i da ispalte. Za novu sezonu je nesto sto nema veze sa proslom. Ajde da vidim koji ce to da potre od pravnika.

ja primio zahtev al u e agraru de se odustaje od zalbe nema broj predmeta ima samo stari predmeti od pre a predmet pod ovim brojem koji mije stigao nema tako da neznam kako da odustanem od zalbe jel imo neko slicnu situaciju??

ja primio zahtev al u e agraru de se odustaje od zalbe nema broj predmeta ima samo stari predmeti od pre a predmet pod ovim brojem koji mije stigao nema tako da neznam kako da odustanem od zalbe jel imo neko slicnu situaciju??
±24h od prihvatanja Rešenja se pojavljuje opcija za odricanje od žalbe.

Nazad
Vrh