Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel imaju slike sta i kako, koji rodni koji cvjetni, na čep...provodnica..vodopije,...itd evo mailU postovima koji su straiji vise godina na ovoj temi, navedena je kao odlicna knjiga
Miladina Šoškića - REZIDBA VOĆNJAKA
Skinuo sam je u PDFu i ako nekome treba neka mi se javi na PM i navede email poslacu mu je.
Zaista je dobra i metodološki izuzetno lepo napisana.
Gde je prekratis onda ispod reza aktiviras 2-5 pupoljaka (u zavisnosti od pripremljene parcele i sadnje - dal si joj dao hrane ili nisi)Kada bi bilo dobro prekratiti jednogodisnje sadnice dunje? Sadjene su u novebru, jednogodisnje. Tanacke su a ima i po koja da nije ni 80 cm dostigla. Da li sada za koji dan ili sacekati dogodine a ove godine samo uraditi hemijsku zastitu? Na koliko bi ih trebalo skracivsti da ne rastu nebu pod oblake a da ne budu bas zbunovi?
Vidim da je neko postovao na temu, nisam ni gledao datume.Taj post sam napisao u februaru 2023. Od tada su prekracene na 80 i od tada tri puta orezivane. Al hvala na odgovoru![]()