Oranje

Da, treba veći zahvat pluga za njegovu širinu. Da li se taj može uštelovati a da nema mnogo kose vuče? Prednji točak baš namotan u zid brazde.

757 bi mnoooogo lakše vukao nego 756/755.
Neverovatno koliko su to loši ti manji plugovi naspram 757.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Mislio sam na sirinu, 757.2 ako se ne varam ima zahvat od 70 cm sto je malo mnogo za 558 pogotovo kad treba uzbrdo da ide. Pati se i sa lemindom koji ima 2x30. Od svih IMT plugova imao sam i orao samo sa 755.2 VK, ne moze se porediti sa zapadnim plugom ali zavrsavao je posao u to vreme. Koliko para toliko muzike uvek bilo.

Neki zapadni tipa Regent, Vogeel Noot, Kverneland, Lemken da oreš k'o čovek, da se odmorite i ti i traktor.
757 traži dubinu i brzinu a to bez 80ks ne ide nikako, plus oblik plužnog tela samo naslanja brazdu, ne prevrće i ne drobi.
Ovo je ziva istina, i kada su idealni uslovi moram da letim po njivi da bi lepo sitnio i pravio ravno, tipa da idem 9km tj 5tom a ne moze uvek tako...cim spustim malo na 7, 7.5km/h on sto kaze Matic samo naslanja brazdu, x puta sam ga cackao izludjivao me je, na kraju sam skontao da je tako kako je dok ne bude neki drugi....kao da mu taj oblik glava ili ugao sta vec nije dobro napravljen

Nabace mu se pretplužnjaci pa oranje bude lepše ali opet se teško vuče.
Ima solidnu visinu, dužinu i nije skup ali to su mu jedine prednosti.

Nazad
Vrh