Vulkan
Član
Da, treba veći zahvat pluga za njegovu širinu. Da li se taj može uštelovati a da nema mnogo kose vuče? Prednji točak baš namotan u zid brazde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trenutno sa tim raspolažem, znam da bi idealan bio 756 ili 757 ali za sada mora ovako, ali ne gazi mozda malo kaci brazdu samomali je to plug za 558 siroka guma vise pogazis neko sto pores
Nemam hidro volan pa sam malo namotao vise da bi slikao, inace nema kose vuče osim na nagibu tu vec sam traktor ideDa, treba veći zahvat pluga za njegovu širinu. Da li se taj može uštelovati a da nema mnogo kose vuče? Prednji točak baš namotan u zid brazde.
Radi kako znaš i možeš, pametni nek mudruju kod svoje kuće.Nemam hidro volan pa sam malo namotao vise da bi slikao, inace nema kose vuče osim na nagibu tu vec sam traktor ide
757 bi mu bilo mnogo u tvojim uslovima.. U stvari zavisi koja je zeljena dubina.Trenutno sa tim raspolažem, znam da bi idealan bio 756 ili 757 ali za sada mora ovako, ali ne gazi mozda malo kaci brazdu samo
Za u 3 sporu mozda bi i mogo da vuče, bio bi problem gde je breg ili u lošim uslovima kad je previse vlažno, nisam merio dubinu uvek sam orao koliko pusti od 20 do 30cm, uglavnom je to oko 25 kad su idealni uslovi757 bi mu bilo mnogo u tvojim uslovima.. U stvari zavisi koja je zeljena dubina.
757 bi mnoooogo lakše vukao nego 756/755.757 bi mu bilo mnogo u tvojim uslovima.. U stvari zavisi koja je zeljena dubina.
Znaci bolje da trazim 757 nego 756, imam u planu kupovinu jedan od ta dvaMoj traktor case jx60 lakše ore sa 757 plugom nego sa 756 i 755. Sa ova dva manja sam se patio dok nisam kupio 757.
Da jesu.Da li su 757 i 610.14 isti plugovi?
Mislio sam na sirinu, 757.2 ako se ne varam ima zahvat od 70 cm sto je malo mnogo za 558 pogotovo kad treba uzbrdo da ide. Pati se i sa lemindom koji ima 2x30. Od svih IMT plugova imao sam i orao samo sa 755.2 VK, ne moze se porediti sa zapadnim plugom ali zavrsavao je posao u to vreme. Koliko para toliko muzike uvek bilo.757 bi mnoooogo lakše vukao nego 756/755.
Neverovatno koliko su to loši ti manji plugovi naspram 757.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ovo je ziva istina, i kada su idealni uslovi moram da letim po njivi da bi lepo sitnio i pravio ravno, tipa da idem 9km tj 5tom a ne moze uvek tako...cim spustim malo na 7, 7.5km/h on sto kaze Matic samo naslanja brazdu, x puta sam ga cackao izludjivao me je, na kraju sam skontao da je tako kako je dok ne bude neki drugi....kao da mu taj oblik glava ili ugao sta vec nije dobro napravljenNeki zapadni tipa Regent, Vogeel Noot, Kverneland, Lemken da oreš k'o čovek, da se odmorite i ti i traktor.
757 traži dubinu i brzinu a to bez 80ks ne ide nikako, plus oblik plužnog tela samo naslanja brazdu, ne prevrće i ne drobi.