savopunck
Banned
Ja imam krivoga dve brazde,to nije za komušu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I moj je krivi vrat dve brazde leopard, kukuruzovinu resavam suncegrabljama. Vidi se na videu sto sam postavljao.Ja imam krivoga dve brazde,to nije za komušu.
Nema snega nema kise do Bozica ima i ja da zavrsimPrivodimo kraju... Još koji dan i biće gotovo. Nadam se do srede-četvrtka, za kad najavljuju pogoršanje vremena, da ćemo završiti...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Jeste kupio sam gotovu armaturu fi 12 i gotove lezajeve UCFL 205 i gotove vijke M16 x 80 sa navrtkama, a ono ostalo sitnice sam sam povario i sastavio. Najveci deo materijala je koristen od kojekakvih restlova, ranijih mudrovanja...А онај ваљак си, претпостављам, купио готов?
Беше давно снимак неком типа који је то осмислио и почео да их прави и продаје...
Mims pozdravi druga i kaži da nije jedini... Ode i druga strana i to na ravnom nisam išao preko razora...Drugar ima istu kombinaciju pluga i traktora. Slomio je obe strane. Sad idu zavarene.