grunt, onda me "prosvjetli" sta je stabilizator, koji po tvom ako je otpusten ......
Orao sam i po snijegu, od 5cm pa do 15cm ako ne i vise i nema razlike u ponasanju pluga , osim sto je proklizavanje malo vece nego na suhom. Plug ne seta nikamo i ako ide lagano i mala potrosnja i ako je nabijeno.
Ove godine islo od 12 l/kj pa do 20 litara po kj , neki koristili njivu kao put morao samo da suzim zahvat 5-10cm jer imao izrazito kosu vucu , problem uski razmak izmedju kotaca na traktoru , treba malo rasiriti razmak kotaca jer se na plugu ne moze kompenzovati sa navojem za kosu vucu, uvijeno do kraja.
A poznat mi je slucaj imao MF od 105ks i orao na spaneru , pukao original stavio jaci , pukao i taj , pa kod lokalnog majstora ovaj mu napravio nove jace nosace i lanac, pukao i taj , kad je dosao da mu napravi jos jace nosace i lanac ovaj mu kaze ako napravim jace otkinuce vam citavu bocnu trubu na traktoru idite kod nekog ko zna da nasteluje plug
.
Doljne poluge su mi spojene na slicevima tako da plug kod parkiranja skoro zauzme vodoravan polozaj bocno jer jedan slic ode dolje drugi gore , i plus top link na slicu , imam na plugu kotac. Tako da price nemoze se namjestiti plug jer ima lufta na polugama ne piju vodu , pre treba promjeniti plug.