galicije83
Član
Браћала, па плуг му није раван, забечен је назад....
- - - - - - - - - -
Заостали снимци на телефону од ономад....
- - - - - - - - - -
Заостали снимци на телефону од ономад....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko znam nije,ili ti nesto vidis sto ja ne vidim.
Iz maseja sam slikavu njivu je Brežnjev započeo pre 15-ak dana i nije moglo da se ore.Danas je nastavio a pošto je masej završio šta je imao, došao je da mu pomogne i da ranije završimo.Šta je sa Masejem ? Uspešno ispunjena datumska kvota pre n.g.
Vidi se snimka( uzivo se to jos bolje vidi) da mu je prva brazda (do traktora) 10cm plica od zadnje. Gledaj gredu pluga a i daske. Koliko je reno ks?
Ne znam rekao bi da vas snimak vara,jer lepo su slagale sve brazde i sva tri pluga su posivala jedan drugi,nije bilo uocljive razlike gde je ko prosao.
Vidim da se pisalo ovde o razlikama u oranju sa plugovima,evo mi smo orali istu njivu sa 3 razlicita pluga i neke bitno uocljive razlike nije bilo,jednostavno kako koga zadesi,ko je na tragu kombajna tu kaisa,ko potrefi negazeni deo tu prosipa i tako u krug,vrlo male razlike slaganju i izgledu oranja.
Reno je 90ks.