Milton
Član
Neki nasi mitrovacki paori otisli u Mihaljevce da prevrcu zemlju pa sad Matic [imperija] uzvraca udarac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I da bude auspuh dole,sta znam izgleda lepse,jos kada pogledas iz profila sa sve 756 plugom kao neka formula,ima te lepe ivice limarije i tako to...
N.A nisi ti video kako se tu teraju traktori po putevima a i po njivama. Danju se i ne vidi ali noću kada stanu farovi da sevaju po ataru kao na reliju.Ako izlaziš na prometni atarski put moraš dobro da gledaš da te neko ne raspali i ne zakuca se u tebe.Nisam verovao a većina dobro nadrndana pa ako se nekome i javiš u prolazu samo što te ne streljaju pogledom ali sam veoma disciplinovan po svim pitanjima i gde orem nema iznošenja zemlje na put niti gaženja tuđih njiva.
Dok se ne javi Goran G, sve pada u vodu.Aaaa,al si namazan...
Iskoristio sam ovu pauzu od žetve i uspeo da sastavim za rasipanje veštaka, a bogme lepo to ide i u oranju .I ti ubaci cerea "Autopilot" a ne hvalis se u temi. Aj napisi malo u temi kako si zadovoljan.
Skoro sam bio u S. Pazovi, mogao sam svratiti da vidim
Novi zakup, dubina, računam dovoljna...
Vozim ga u 4 kornjača,B rang+ spee shift,zato su veći obrtaji.Dok se ne javi Goran G, sve pada u vodu.