Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja sam isto tako rekao, sto nije razmislio i da uporedi masine nego na brzinu kupio.. kako se oralo danas? ja u nedelju treba da idem ali laka je zemlja za obradu..Svasta od coveka. Prodati jedan pa kupiti identican. Bilo je pun gas ovih dana. Sutra i prekosutra treba da bude opustenije pa cu poneti tel sa kamerom.
do kraja godine sve ima da bude sredjeno. kod nas se seje jos uvek zito cim se ukazu uslovi.Ide lepo rasipa se. Potrosnja kao u prosecnoj godini u odnosu na pre kise 10-15% manje.
Zato ovaj naš Galicije snima li snima, kod njega nema da nema kamer(a)man-a...Svasta od coveka. Prodati jedan pa kupiti identican. Bilo je pun gas ovih dana. Sutra i prekosutra treba da bude opustenije pa cu poneti tel sa kamerom.
Maticu ovaj tvoj 4755 kao da je preziveo II svetski rat iznutra. Medjutim motor koliko cujem sa snimka izuzetno lepo radi.[/QUOTE
Ali zato usisna cijev, jel to ostalo kao visak , a nije mozda ostalo i italijanskih plocica .