Pa nije baš toliko loš da ode na 2 jutra ali ljudi iz našeg grada i okoline ga izbegavaju-verovatno zbog loših iskustava ali zato natrčite vi sa strane.2 jutro, pao je mrak pa sam pobegao kući.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nije baš toliko loš da ode na 2 jutra ali ljudi iz našeg grada i okoline ga izbegavaju-verovatno zbog loših iskustava ali zato natrčite vi sa strane.2 jutro, pao je mrak pa sam pobegao kući.
Kanda cu i ja morati naci ovakvog plavca,ovaj nandzarasti mi cupa usi...
Trebalo je danas da idem do Agrostada da mi skinu sa njihovog traktora,ali posto sam uspeo izvrnuti zalomljeni deo i okrpiti se,odkazao sam im.Sad se krstim svaki put kada se okrecem na uvratinama...Jesu ti javili za deo?koja je cena?
Imama ja jednog plavca oces da se menjamo?
Pretezak,lomi mi spingle za stelovanje poluga...Preksinoc mi klone poluga prilikom okretanja pluga.Ziva muka da je bilo prekaciti za drugi traktor...Kum je sa Torpedom 90 uspeo da ga prenese 200m i da mu plug ispesavije desnu polugu kao perecu...Inace plug kao plug nema greske,samo mu 1200 i kusur kg previse za Dajca.
Mimrig koji je Kuhn kod tebe, da ne kazem u tebe